Tre efteruddannelser du kan overveje, hvis du gerne vil skifte branche

07 april 2022 Emilie Jacobsen

advertorial

Hvis du overvejer at skifte branche, er det en god ide, at du overvejer at tage en efteruddannelse først. Ved at få nogle nye kompetencer vil du gøre det meget lettere for dig selv at få et job i en anden branche. 

Her kommer vi ind på tre forskellige efteruddannelser, du kan tage, der gør det nemt for dig at skifte branche. Fælles for dem er, at de ikke tager særlig lang tid at tage, og at de ikke koster særlig mange penge, hvis du er faglært eller ufaglært. 

Vi er blevet inspireret til artiklen af EUC Syd. De udbyder alle kurserne på deres forskellige uddannelsessteder i Sønderjylland. Læs mere her

Buskørekort

Først og fremmest kan det være en god ide, at du overvejer at tage et buskørekort, hvis du gerne vil skifte branche. Der findes mange forskellige jobs, du kan få, hvis du har et buskørekort. Det er derfor oplagt for dig at overveje det. Du kan for eksempel både få arbejde inden for offentlig transport og med at køre pensionister, turister eller børnehavebørn. 

 bus kørekort

Truckcertifikat

En anden form for efteruddannelse, der ikke tager særlig lang tid, er et truckcertifikat. Der findes mange brancher, hvor det er en fordel, at du kan køre en truck. Derfor kan det være en rigtig god evne at have. Det tager ikke særlig lang tid at tage et truckcertifikat, og det koster heller ikke særlig mange penge. 

Krancertifikat

En tredje form for efteruddannelse, du kan overveje, er et tage et krancertifikat. Igen er det med til at åbne døre inden for flere forskellige former for brancher. Hvis du vil have en bred efteruddannelse, er det altså en god mulighed for dig. Der findes flere forskellige krancertifikater, så hvis du gerne vil bygge videre på det, har du altså god mulighed for at gøre det.

Flere Nyheder