Slip for masser af havearbejde med bedkanter

30 august 2021 Emilie Jacobsen

Har du masser bed i din have, bruger du sikkert også masser af tid nu på at få kanterne til at se pæne ud. Planterne i bedene vil sikkert gerne ud af bedet, mens græs, perlesten eller anden belægning op til bedet, kommer ind i det. Derfor kan du hurtigt bruge et par timer om ugen på at luge planter, klippe kanter på græsset eller prøve at feje perlestenene på plads. 

Men der findes en løsning, der kan spare dig for rigtig meget af det arbejde. Nemlig bedkanter. Det er metalkanter, som du kan sætte hele vejen rundt langs med dine bede. Dermed kan planterne i bedet ikke vokse ud af det, og græs, perlegrus og anden belægning uden om forvilder sig ikke ind i bedet. 

Et af de steder, hvor du har mulighed for at købe bedkanter, er på lyngeshop.dk. Det er en webshop, der har en række forskellige produkter til din have. Det er enten produkter, der hjælper dig med at gøre din have nemmere at holde, eller som gør haven pænere. I tilfældet med bedkanter er det jo lidt af begge dele. Læs mere på https://www.lyngeshop.dk/graeskant 

Find bedkanter i den form, der passer til din have

Måske tænker du, at bedkanter ikke er noget for dig, fordi du har runde eller halvrunde bede. Det er dog ingen hindring for, at du kan bruge bedkanter. På lyngeshop.dk kan du nemlig finde bedkanter i flere forskellige former. Findes den form, som du skal bruge, ikke, kan du i mange tilfælde selv skabe den ved at købe forskellige bedkanter og så sætte dem sammen.

Det er altså muligt at tilpasse bedkanterne til din have og ikke omvendt. Skal du i gang med at anlægge et nyt bed, er det en smart ide for dig, at du ser på, hvordan du kan bruge bedkanterne fra start af og slippe for en masse arbejde. 

Flere Nyheder