Lad et behandlingscenter hjælpe dig ud af dit misbrug

27 november 2021 Astrid Pedersen

advertorial

Det er ikke altid lige let at lægge dårlige vaner på hylden. Er du havnet i et alkoholmisbrug skal du således ikke regne med at dette går over af sig selv. Et alkoholmisbrug vil som regel eskalere voldsomt i løbet af temmelig kort tid. Og derfor er det vigtigt at gå i afvænning inden det er alt for sent.

Hvor finder jeg det bedste center til afvænning af alkohol i Danmark?

Hvis du ønsker at komme helskindet ud af din alkoholisme er det en god idé at opsøge et professionelt behandlingscenter. På et behandlingscenter vil du modtage den rette behandling i form af afgiftning og afrusning, efterfulgt af et intensivt behandlings forløb med terapi individuelt såvel som i grupper.

image

Formålet med en alkoholbehandling er at hjælpe dig med at erkende dit misbrug og samtidig finde årsagerne hertil. Du lærer at sætte ord på de følelser su nærer omkring din afhængighed, og tvinges til at se konsekvenserne i øjnene.

Hos en misbrugscenter som for eksempel Behandlingscenter Søby Park kan du blive indlagt til et fem ugers behandlings forløb under hvilket du er indlogeret på selve centeret. Du vil under dit ophold ikke have adgang til afhængigheds skabende substanser af nogen art – og du vil være på afstand af dit normale miljø.

Til gengæld vil du have mulighed for at snakke med de dygtige misbrugskonsulenter døgnet rundt. En misbrugskonsulent hos Behandlingscenter Søby Park er en tidligere misbruger som selv har gennemgået et behandlings forløb med Minnesota kuren og derfor kan relatere til din situation.

Du får tilbud om at bevare kontakten til en af misbrugskonsulenterne som efter endt behandlings forløb vil fungere som din mentor. Og gennem opfølgende møder kan du på effektiv vis forhindre tilbagefald.

Du kan læse mere om afvænning af alkohol hos Behandlingscenter Søby Park, og kontakte misbrugscentret direkte, via hjemmesiden behandlingscentersoebypark.dk

Flere Nyheder