Lad en dygtig tømrer bygge din overdækkede terrasse

05 januar 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal din have beriges med en ny træterrasse i sommeren 2022? Så bør du overveje at lade denne overdække.

Hvorfor skal terrassen være overdækket?

Der er flere gode grunde til at vælge en overdækket terrasse. Først og fremmest vil du med en overdækket terrasse få større fleksibilitet. Når du vælger at lade din nye træterrasse helt eller delvist overdække har du mange flere muligheder for at drage nytte af terrassen på andre tidspunkter end når solen står lige på.

Skulle det begynde at regne behøver du og din familie ikke at gå helt inden for, men kan i stedet søge ly for dråberne under overdækningen. Falder temperaturen vil du med en terrassevarmer på din overdækkede terrasse sørge for at familien ikke fryser, men stadig kan nyde den friske luft udendørs.

image

Du kan samtidig få glæde af terrassen meget længere hen på året når dagene bliver koldere, mørkere og vådere. Om vinteren kan du bruge din overdækkede terrasse som opbevaringssted for de haveplanter som ikke tåler at blive udsat for elementerne. Og om sommeren, når de lange, varme solskinsdage næsten bliver for meget af det gode, kan du og din familie søge skygge under overdækningen i de stegende hede middags timer.

Kan jeg selv opføre en overdækning til min træterrasse?

Hvis du gerne vil have opført en overdækket terrasse bør du overlade denne opgave til de professionelle. Der er alt for store risici forbundet med selv at opføre en overdækket terrasse.

Hvis du lader en faguddannet tømrer forestå dette arbejde kan du være sikker på at det færdige resultat lever op til ale gældende forskrifter. Og så vil din nye terrasse kunne holde i årevis.

En sådan tømrer finder du hos Kun Terrasser ApS. Tømrermester Andreas la Cour fra Kun Terrasser ApS har igennem mange år udelukkende beskæftiget sig med opførelse af træterrasse med eller uden overdækning. Læs mere på kun-terrasser.dk.

Flere Nyheder