Hvor ofte skal du male dit loft?

07 december 2019 Lykke Holzmann Søby
Hvor ofte skal du male dit loft?

Maling af dit hjem indvendigt inkluderer også loftmaling. Maling af et loft kan være en god måde at lysne ethvert værelse op på. Over tid vil hvide lofter vise sig gule pletter på grund af sollys, fugt og andet dagligt slid. Desværre kan du muligvis ikke se pletterne, før det er for sent, da processen er meget gradvis.

Inden pletterne bliver for slemme, skal du huske, at loftsmaling har en tendens til at vare cirka dobbelt så længe som vægmaling. Så få dine lofter malet hver anden gang, du får væggene malet, og på den måde kan du sikre at dine lofter ser lysere ud. Når du lader en Maler i Rødovre om at stå for dit loftmalingsprojekt, kan det holde i helt op til 10 år.

Hvor ofte skal paneler og lister males?

Når huset males indvendigt, er det vigtigt ikke at glemme panelerne! Paneler, døre, vinduesbeklædning, skabe og andre dekorative trædetaljer bliver slidt og brugt ofte. Bortset fra blot at ønske at ændre farven på din paneler, vil du opdage, at paneler inde i rum med høj fodtrafik vil vise flere tegn på slid end dem, der ikke ofte bruges. De fleste mennesker har en tendens til at male indvendige paneler hvert 2. til 4. år afhængigt af hvor de er placeret.

Lad professionelle malere stå for maleprojektet

Er det tid til at male dit hus indvendigt? Uanset om du har brug for vægmaling, loftsmaling eller panelmaling, vil du være i gode hænder, hvis du lader professionelle malere stå for projektet. Et kvalificeret malerteam vil på ekspertvis opdatere ethvert rum i hjemmet ved at forberede alle overflader ordentligt og kun bruge de mest holdbare kvalitetsmaling for at sikre, at dit malearbejde varer i mange år fremover. De bedste malere kan se lige præcis hvad der passer til dig og dine behov.

Flere nyheder