Hjælp hinanden med at gøre klar til den gulvafslibning

30 september 2021 Anders Lundtang Hansen

Der er flere ting, som man bør gøre, før man kan invitere fagfolk ind til at ordne ens gulv i form af en omgang gulvafslibning.

Specielt hvis man slet ikke har forberedt sig det mindste, og man lige har bestilt gulvafsliberne til at dukke op med relativt kort varsel, så kan der godt være en del opgaver, som man skal til at tage sig af lige pludseligt.

Især hvis man ikke lige have tænkt over, at det var noget, som man skulle klare, eller man havde så travlt, at man kom fra det, indtil det var ved at være oppe over – og fagfolkene endda skulle minde en om at gøre det.

SÅ kan man få sved på panden, hvis man ved, at gulvafslibningsfolkene næsten er på vej, for de skal have de rette betingelser at arbejde under, så de kan gøre deres arbejde mest effektivt, som også kommer dig til gavn i sidste ende.

Derfor kan det være smart at tilkalde lidt hjælp, også selvom det er med kort varsel.

Vær flere om at gøre klar til den gulvafslibning

Alt efter de forhold, som man skal ordne, inden gulvafslibningen kommer, kan der være flere opgaver, som man skal tage sig af.

Det kan være sådan noget med at være flere om at fjerne møblerne fra lokalet eller lokalerne, så håndværkerne kan komme til trægulvet, og man vil måske lige skærme nogle ting af, som man ikke kan fjerne; der skal måske slukkes for radiatorer, og der er skrøbelige ting, som man lige vil pakke ned, så man er sikker på, at de ikke skulle gå i stykker, hvis de stod i lokalet, mens folk arbejder i det.

Så skal der måske rulles et gulvtæppe sammen, så der bliver bedst udsyn til gulvet.

Alt dette er nu noget lettere at lave, hvis man er flere om det.

Flere Nyheder