Find din nye bil blandt brugte biler til salg online

16 august 2021 Astrid Pedersen

Skal der ny bil i familiens garage? Så bør I overveje at købe en brugt bil.

Er der nogen fordel ved at købe en brugt bil?

Den mest indlysende fordel ved at købe en brugt bil frem for en spritny model er selvfølgelig prisen.

Når du køber en ny bil får du godt nok en ganske jomfruelig bil uden nogen former for slitage som kan kompromittere sikkerhed eller køre egenskaber. Til gengæld betaler du så også en afgift som kan nærme sig 180% af bilens faktiske værdi oveni. Dette betyder at prisen på en helt ny bil er svimlende høj.

Det er faktisk urealistisk at forestille sig at du vil kunne finansiere køb af ny bil uden at skulle gældsætte dig. Der du over kan du så regne med at værdien af din fine nye bil rasler ned i løbet af de første tre år af dennes levetid. Du vil således ikke kunne sælge din bil brugt uden at lide et tab. Og derfor er der ikke megen fleksibilitet forbundet med at købe en helt ny bil.

Køb en brugt bil i god kvalitet – det betaler sig

Til gengæld vil du kunne drage fordel af dette værditab ved at købe en brugt bil med tre til fem år på bagsmækken. En sådan bil vil nemlig være gået igennem den mest voldsomme del af sit værditab, men vil stadig have mange år tilbage på vejene.

Du vil således kunne få rigtig meget mere bil for pengene hvis du køber en brug en af slagsen. Samtidig kan du være heldig at der følger alt muligt spændende udstyr med som ellers ville have kostet dig ekstra. Og i mange tilfælde vil du kunne sælge bilen efter et par år uden at lide det store tab.

Find familiens nye brugte bil på Biltorvet.dk

Flere Nyheder