Find din lokale tandlæge nær Buddinge

19 april 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Hvis du er født efter 1950, har du med stor sandsynlighed gået gratis til tandlæge gennem hele din barndom. Er du siden hen faldet lidt af på den hvad tandlæge besøg angår, bør du finde en god lokal tandlæge og bestille tid til et tandeftersyn.

Er det nødvendigt at gå til tandlæge hvert halve år?

Hvor ofte du skal gå til tandlæge afhænger af flere forskellige faktorer. Yngre mennesker som ikke har tendens til problemer med tænderne behøver i de fleste tilfælde ikke at besøge tandlægen mere end én gang om året. Hvis tandlægen i forbindelse med det årlige besøg vurderer at der er ansatser til eksempelvis parodontose kan han eller hun vurdere at det er nødvendigt med hyppigere besøg.

Som du kommer op i årene er det fornuftigt at gå til tandlæge mindst to gange om året. Og skulle tandlægen kunne spore forstadier til alvorlige lidelser i tænder eller tandkød vil han eller hun sandsynligvis anbefale flere årlige besøg.

Tandlæge, tandlægeklinik, behandlinger

Hvad hjælper tandlægen med?

Når du sætter dig i tandlæge stolen og gaber op giver du din tandlæge mulighed for at afdække tilløb til lidelser i tænder og tandkød. Hvis disse dårligomme opdages i god tid vil din tandlæge have langt bedre mulighed for at sætte forebyggende tiltag i værk, som kan bremse udviklingen og dermed redde dine tænder.

Med hjælp fra din tandlæge vil du kunne bevare en smukt og funktionelt blivende tandsæt hele livet igennem. Og med hyppig tandrensning hos din tandlæge vil du kunne holde såvel tandsten som dårlig ånde fra døren.

Hvor kan jeg gå til tandlæge i Søborg?

Leder du efter en tandlæge nær Buddinge, Gladsaxe, Søborg, Herlev eller på de kanter kan du finde hvad du søger hos Tandlægerne Søborg. Du kan læse mere, og bestille tid til en indledende konsultation hos Tandlægerne Søborg, via klinikkens hjemmeside på tandlaegernesoeborg.dk.

Flere Nyheder