Find den rette VVS installatør Odense

03 marts 2022 Astrid Pedersen

advertorial

Skal du bygge om eller til? Så skal du have fat på de rette fagfolk.

Lad VVS’eren hjælpe med modernisering af dit badeværelse

Et gammelt badeværelse, som måske ikke har været sat i stand igennem mange år, kan godt trænge til at blive opdateret hvad angår såvel elementer som vådrums sikring og installationer. Her bør du få fat på en dygtig og erfaren autoriseret VVS installatør som kan hjælpe dig med at få udført arbejdet med installationerne på forsvarlig vis.

Uanset om du skal have monteret et væghængt toilet, eller om du skal have flyttet et afløb i anledning af etablering af bruseniche, er det en VVS’er som skal løse opgaven.

VVS installatør Odense

Få hjælp til istandsættelse af dit køkken hos din lokale VVS mand

Skal køkkenet bygges om kommer du sandsynligvis ikke uden om VVS arbejde. Med mindre ombygningen blot består i udskiftning af hvidevarer eller køkken elementer og opsætning af nye klinker eller maling af vægge skal en VVS’er tilkaldes hvis køkkenet skal ombygges.

En køkken renovering indebærer nemlig som regel flytning af elementer og hvidevarer, og ofte nye installationer eller afvikling af gamle. Skal en gas ledning eksempelvis sløjfes eller omdirigeres må dette kun foregå med hjælpe fra en autoriseret VVS installatør. Det samme gælder hvis du skal have etableret et dræn til en opvaskemaskine, eller have flyttet køkkenvasken med tilhørende vandhane og afløb.

Derfor er det vigtigt at du får din VVS mand på banen – og gerne så hurtigt som muligt. Jo tidligere VVS manden kommer ind over projektet, des bedre mulighed vil han have for at foretage en hensigtsmæssig planlægning af de nye installationer. Og så får du installationer som både er sikre og tidssvarende, og som kan holde i mange år.

Hvis du leder efter en autoriseret VVS installatør i Odense kan du altid kontakte Dansk VVS & Klima A/S – læs mere på danskvvsogklima.dk.

Flere Nyheder