Find de bedste Excel kurser i København

11 februar 2021 Astrid Pedersen

Arbejder du i det daglige med beregninger, for eksempel i forbindelse med regnskab, budget eller forretningsudvikling? Så anvender du sikkert Microsoft Excel i bredt omfang. Og i så tilfælde kan du have gavn af et kvalificeret Microsoft Excel kursus.

Hvad kan jeg lære på et Microsoft Excel kursus?

Selv om du måske føler dig ok velbevandret inden for Microsoft Excel er der overvejende sandsynlighed for at du har meget at lære. Microsoft Excel er nemlig en utroligt mangesidet applikation som har et utal af features og et nærmest uendeligt antal anvendelses områder.

Du vil blive overrasket over at finde ud af hvor meget du ikke vidste om Microsoft Excel – og hvor meget det smarte program egentlig kan bruges til. Se blot det store udvalg af Microsoft Excel kurser hos 4D – et udvalg som spænder over alt fra grundlæggende Microsoft Excel til udvidet Microsoft Excel programmering og Microsoft Excel til brug i forbindelse med data analyse.

Hvis du er i tvivl om hvilket Microsoft Excel kursus som er det rette for dig kan du med stor fordel lægge ud med det gratis seminar Excel – Så mange muligheder. På dette seminar vil du få en overordnet gennemgang af Microsoft Excel og alle applikationens mange funktioner. Og du kan oven i købet få indsigt i hvorlede du anvende Microsoft Visual Basic for Applications (VBA) i forbindelse med dit arbejde med Microsoft Excel.

Samtidig vil det være oplagt at kontakte tilrettelæggeren og forhøre dig om niveauet på de tre basis Microsoft Excel kurser Excel Grundlæggende, Excel Udvidet og Excel Avanceret. På den måde kan du og instruktøren tilsammen finde ud af hvilket Microsoft Excel kursus som egner sig bedst til dig, baseret på dit nuværende faglige niveau og dit ønske til anvendelse.

Du kan læse mere, og se udbuddet af Microsoft Excel kurser hos 4D, på hjemmesiden https://www.4d.dk/kurser/office/excel 

Flere Nyheder