Få hjælp til inkasso og spar masser af tid

04 december 2019 Emilie Jacobsen
Få hjælp til inkasso og spar masser af tid

Når du har en virksomhed, er det svært for dig at undgå, at du får en kunde, der ikke betaler. Du skal selvfølgelig gøre, hvad du kan, for at forhindre det, men du må også forberede dig på, at det kommer til at ske fra tid til anden. Når det sker, er det vigtigt, at du har styr på, hvad du skal gøre for at få dine penge hjem igen. For selvom en kunde ikke betaler, hvad han eller hun skylder, er pengene ikke tabt. Du kan nemlig sende sagen til inkasso

Du må gerne selv stå for alt i forbindelse med inkasso, både at sende rykkere og at sende et inkassovarsel. Det er dog noget, der tager tid og energi fra din virksomhed. Derfor er det langt smartere for dig, at du får nogle andre til at gøre det. 

Et af de firmaer, der kan hjælpe dig med inkasso, er collectia.dk. De har stor erfaring med at inddrive penge fra kunder, der ikke betaler. De kan derfor også nemt og hurtigt hjælpe dig med at få styr på processen. 

For det er for eksempel vigtigt, at inkassovarslet bliver sendt ud på det rigtige tidspunkt, og at der er de nødvendige oplysninger i det. Og varslet må først sendes, når du har sendt tre rykkere ud. Du skal være helt sikker på, at der er tale om en dårlig betaler – og at det ikke bare er en, der har glemt at betale en enkelt regning. 

Når inkassovarslet er sendt, kan collectia.dk også hjælpe dig med den efterfølgende retssag mod den kunde, der skylder dig penge. Hvis det er mange penge, som kunden måske ikke har på nuværende tidspunkt, kan collectia.dk hjælpe med at holde øje med, at kunden betaler de afdrag, som han eller hun er blevet forpligtet til. Det er også med til at gøre det langt nemmere for dig. 

Flere nyheder