Få hjælp til den firhjulede på det lokale autoværksted

18 marts 2021 Astrid Pedersen

Som bilejer er det vigtigt, at du har adgang til en dygtig automekaniker, som kan forestå service og reparation. Og en sådan finder du på dit lokale bilværksted.

Hvor finder jeg et godt bilværksted i Viborg?

Hvis du leder efter et bilværksted eller autoværksted i Viborg kan du med fordel vælge Steffenauer Auto. Steffenauer Auto er et autoværksted med mange år på bagen og tilsvarende stor erfaring inden for alle typer auto service og reparation.

Steffenauer Auto ejes og drives af Morten Steffenauer som siden 1989 har arbejdet som automekaniker. Morten Steffenauer har mange års erfaring med alle biltyper som kører på de danske veje og vil altid kunne give en ærlig og professionel vurdering af bilens behov.

Hos Steffenauer Auto finder du udelukkende dygtige, engagerede og veluddannede medarbejdere, fra automekanikere og service teknikere til lærlinge og elever. Du er altid sikret en professionel service hos Steffenauer Auto som sætter en ære i at holde din bil sikker og køreklar.

Steffenauer Auto er med sin centrale placering på Hjulmagervej i Viborg nem at komme til med egen bil – og så længe din bil er på værksted får du selvfølgelig adgang til låne bil hos Steffenauer Auto.

Når du vælger Steffenauer Auto som dit bilværksted i Viborg er du garanteret fuld service, professionelt udførte reparationer, og udskiftning af dele med originale eller med reservedele som holder samme – eller bedre – kvalitet. Og Steffenauer Auto er ikke bange for at give garanti på reservedele.

Du kan vælge at tegne en service aftale med Steffenauer Auto som giver dig adgang til rabat på en lang række værksteds ydelser. Med en service aftale får du blandt andet gratis hjælp når du skal skifte fra sommer til vinter dæk og vice versa. Og så kan du få adgang til at opbevare de dæk der ikke er i brug på værkstedets dæk hotel.

Læs mere på steffenauerauto.dk.

Flere Nyheder