Er du ked af misfarvninger på tænderne? Så kan en tandblegning være løsningen

19 maj 2022 Kamilla Tolnø

advertorial

Mange drømmer om et hvidt og skinnende smil.

Desværre er det ikke unormalt, at vores tænder bliver misfarvede med tiden. Fra naturens side er sunde tænder faktisk ikke helt hvide, men lidt gullige i det.

Dertil kommer, at mange af de ting vi spiser og drikker, kan have negativ indflydelse på vores tænders farve. Det gælder fx for kaffe, rødvin og rygning.

Derfor er der mange, der godt kunne tænke sig, at deres smil var lidt pænere og mere hvidt. Er du en af dem, er der heldigvis hjælp at hente.

Kontakt din tandlæge med det samme og få en professionel tandblegning – det er noget, der kan ses.

tandlæge

En tandblegning er ikke så skidt, som mange tror

Tandblegning er noget, som en del holder sig fra, fordi det har fået et rigtigt dårligt ry. Dog skal man have med i sine beregninger, at der er forskellige former for og metoder til tandblegning.

Køber man et kit på nettet til at blege sine egne tænder derhjemme, så er det klart, at det kan gå galt. Det skal man helst undgå, da man risikerer at gøre stor skade på tænderne, der ikke lige kan genoprettes med det samme.

Men får du en tandblegning hos din tandlæge, er der ikke noget at bekymre sig om. Her får du flotte resultater, samtidig med at det skåner dine tænder mest muligt.

Bliv sommerklar med et smukt smil

Sommeren og det gode vejr nærmer sig, og derfor vil man gerne se så godt ud som muligt. Når man bliver brun, er det endnu flottere med et smukt, hvidt smil.
Så hvad venter du på? Du kan allerede nu bestille tid hos en tandlæge til en professionel tandblegning. Klik ind på https://dltand.dk/ med det samme og læs mere om dine muligheder.

På den måde er du et skridt tættere på et smukt og skinnende hvidt smil.

Flere Nyheder